طریقه هواگیری پکیج ایران رادیاتور گرمایش از کف

مرحله | توضیحات |
---|---|
۱. خاموش کردن سیستم | ابتدا سیستم گرمایش را خاموش کنید و صبر کنید تا دمای آب به کمتر از ۴۰ درجه سانتیگراد برسد. |
۲. بررسی فشار سیستم | اطمینان حاصل کنید که فشار سیستم در محدوده ۱.۵ تا ۲ بار باشد. |
۳. باز کردن شیر هواگیری | به انتهای لولههای گرمایش از کف بروید و شیر هواگیری دستی را باز کنید. |
۴. تخلیه هوا | با باز کردن شیر، صدای خروج هوا را خواهید شنید. فرآیند را تا زمانی که آب بدون حباب و یکنواخت خارج شود، ادامه دهید. |
۵. بستن شیر هواگیری | پس از خروج کامل هوا، شیر هواگیری را ببندید و همین کار را برای سایر نقاط سیستم انجام دهید. |
۶. بررسی نهایی فشار | در پایان، فشار سیستم را بررسی کرده و اطمینان حاصل کنید که در محدوده استاندارد قرار دارد. |
دانلود کاتالوگ پکیج ایران رادیاتور
پکیج ایران رادیاتور گرمایش از کف یکی از بهترین سیستم های گرمایشی در کشور بوده و در بسیاری از خانه های تازه احداث شده که از سیستم آبرسانی نوین بهره می برند، مورد استفاده قرار می گیرد. این سری از سیستم گرمایشی اگر به درستی نگهداری شود و سرویس های دوره ای آن را به موقع انجام دهید، کارای فوق العاده ای خواهد داشت و در طولانی مدت دچار خرابی نمی شود.
یکی از مواردی که کاربران و مصرف کنندکان این نوع از سیستم گرمایشی از کف باید بدانند، طریقه هواگیری پکیج ایران رادیاتور گرمایش از کف است. به لحاظ اینکه هواگیری با هدف کاهش صدای لوله ها، کاهش فشار لوله ها و به حداقل رساندن مصرف انرژی انجام می شود. در خصوص طریقه هواگیری پکیج ایران رادیاتور گرمایش از کف نیز باید بگوییم که در ابتدا می بایست فشار سیستم را چک کنید، که در حالت عادی باید بین 5/1 الی 2 بار باشد. پس از آن سیستم گرمایش پکیج را روشن کرده و دمای آن را بین 40 تا 50 درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
سپس به نقطه پایان لوله های گرمایش از کف بروید و شیر هواگیری دستی را باز کنید. شیر هواگیری دستی معمولا دارای یک پلاستیک قابل فشار است، که با فشار دادن آن، باز می شود. با باز کرد شیر هواگیری، صدای خروج هوا از لوله ها را می شنوید. این امر نشان دهنده انجام فرآیند هواگیری است و باید آن را تا زمانی که آب گرم بدون حباب و با فشار یکسان از شیر هواگیری خارج شود ادامه دهید. در ادامه برای آشنایی بیشتر با نحوه هواگیری پکیج های ایران رادیاتور گرمایش از کف، بررسی فشار سیستم و مزایای هواگیری با ما همراه باشید.
نحوه هواگیری پکیج ایران رادیاتور گرمایش از کف
برای هواگیری پکیج ایران رادیاتور گرمایش از کف مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید:
- ابتدا سیستم گرمایش را خاموش کرده و منتظر بمانید تا آب گرم در لوله ها سرد شده یا دمای آنها به کمتر از 40 درجه سانتی گراد برسد.
- بعد از آن به نقطه پایان لوله های گرمایش از کف رفته و شیر هواگیری دستی را باز کنید. شیر هواگیری دستی معمولاً دارای یک پلاستیک قابل فشار است که با اعمال فشار ، باز می شود.
- هنگامی که شیر هواگیری دستی را باز کردید، ممکن است صدای هوای خارج شده از لوله ها را بشنوید. این صدا نشان دهنده این است که هواگیری در حال انجام است.
- این کار را تا زمانی که آب بدون حباب و بدون قطع و وصل شدن از شیر خارج شود، ادامه دهید. در این حالت فرآیند هواگیری به پایان رسیده است.
در پایان شیر هواگیری دستی را با رها کردن فشار، ببندید. همین روش را برای تمام شیرهای هواگیری دستی لوله های گرمایش از کف انجام دهید.
نکات مهم در رابطه با هواگیری سیستم گرمایش از کف
برای آنکه طی فرآیند هواگیری پکیج ایران رادیاتور گرمایش از کف و سایر سیستم های سرمایش از کف با مشکل مواجه نشوید، می بایست یک سری نکات را مدنظر قرار داده و حتماً رعایت کنید. اصلی ترین نکات درخصوص هواگیری سیستم گرمایش از کف به شرح زیر عبارت است از:
- قبل از شروع فرآیند هواگیری حتماً اطمینان حاصل کنید که اول سیستم گرمایش در حالت خاموش باشد و دوم اینکه دمای آب گرم به حد مناسب یعنی بین 40 تا 50 درجه سانتی گراد برسد. رعایت این مورد از آسیب دیدن شیرهای هواگیری یا سوختگی پوست جلوگیری می کند.
- هنگام هواگیری سیستم گرمایش از کف حتماً دستکش بپوشید و از لباس مناسب و عینک محافظ چشم استفاده کنید.
- از استفاده از ابزارهای نامناسب مانند آچار و پیچ گوشتی جداً خودداری نمایید.
- در زمان هواگیری سیستم گرمایش از کف به میزان خروجی آب از شیرهای هواگیری توجه نمایید. چرا که اگر میزان خروجی آب از شیرهای هواگیری زیاد باشد، نشان دهنده نقص در سیستم گرمایش بوده و حتماً باید به متخصصان و تعمیرکاران حرفه ای مراجعه کنید.
- در پایان هواگیری سیستم گرمایش از کف، فشار سیستم را بررسی نمایید تا در محدوده 5/1 الی 2 بار قرار داشته باشد. به لحاظ اینکه سیستم های گرمایش از کف در این بازه فشار سیستم بهترین عملکرد را دارند.
سیستم گرمایش از کف چیست؟
به طور کلی سیستم گرمایش از کف، یک روش مناسب و ایده آل برای گرم کردن محیط ساختمان در ماه های سرد سال است. در این سیستم لوله های حاوی آب گرم و بخار در سطح زیرین یا کف ساختمان نصب شده و هوای گرم را به تمامی محیط منتقل می کنند. کارایی این سیستم گرمایشی در صورتی که به صورت صحیح و اصولی هواگیری شود، بسیار عالی بوده و گرمای مناسب را به شما ارائه می دهد. منظور از هواگیری نیز این است که هوا از لوله ها و شیرهای موجود در سیستم گرمایشی کف خارج شده و آب گرم به صورت یکسان در تمامی قسمت ها جریان پیدا کند. نکته قابل توجه اینکه فرآیند هواگیری را بهتر است هر سال قبل از شروع فصل سرما انجام دهید؛ زیرا با توجه به عدم استفاده از سیستم گرمایش کف در فصل بهار و تابستان، ممکن است هوا وارد لوله های آب گرم شده و فرآیند چرخش آب در سیستم گرمایش را با مشکل مواجه سازد.
از بین مزایای اصلی و بارز استفاده از سیستم های گرمایش از کف می توان به کاهش مصرف انرژی، بی خطر بودن نسبت به سیستم های گرمایشی گازی، افزایش راحتی حرارتی (جلوگیری از گرم شدن بیش از حد محیط) و بهره وری در فضاهای ساختمان بزرگ نام برد. با این توصیف اگر می خواهید یک سیستم گرمایشی عالی، بی خطر و با کمترین میزان مصرف انرژی داشته باشید، پکیج ایران رادیاتور گرمایش از کف بهترین گزینه است.
چرا باید پکیج ایران رادیاتور گرمایش از کف را هواگیری کرد؟
همان گونه که در بخش قبل نیز به آن اشاره کردیم، در ابتدا نصب و همچنین در اوایل فصل سرد سال قبل استفاده از پکیج ایران رادیاتور گرمایش از کف باید نسبت به هواگیری آن اقدام کرد. در واقع هواگیری سیستم های گرمایش از کف یک فرآیند لازم و مفید بوده و هوای موجود در لوله ها و شیرهای هواگیری را به طور کامل از این سیستم گرمایشی خارج می سازد. به طوری که فضای خالی از هوا با آب گرم پر شود. این عوامل باعث بهبود عملکرد این سیستم گرمایشی شده و مزایای زیر را به همراه دارد:
وجود هوا در لوله ها موجب ایجاد صدای آزار دهنده هنگام عبور آب از درون لوله های سیستم گرمایشی می شود. بدین ترتیب با هواگیری این نقص درون سیستم گرمایش برطرف شده و شاهد کاهش صدای لوله ها خواهید بود.
از طرف دیگر هوای موجود در لوله های سیستم سرمایش از کف فشار سیستم را کاهش داده و جریان آب کرم به کندی جابجا می شود. این مسئله در ابتدا میزان حرارت و بازدهی سیستم را تحت تأثیر قرار می دهد. بنابراین با هواگیری صحیح و اصولی فشار سیستم همواره در حد ایده آل و مطلوب یعنی بین 5/1 الی 2 بار است.
وجود هوا در لوله ها نه تنها بازدهی سیستم را کم می کند، بلکه میزان مصرف انرژی را افزایش داده و منجر به افزایش هزینه های انرژی مصرفی می گردد. با این توصیف با هواگیری صحیح سیستم گرمایش از کف پکیج ایران رادیاتور مصرف انرژی تا حد زیادی کاهش یافته و به حد مطلوب می رسد.
با توجه به موارد بالا باید بگوییم که برای رفع این مشکلات حتماً باید سیستم گرمایش از کف را به صورت دوره ای هواگیری کرد. زمان مناسب برای انجام هواگیری قبل از شروع فصل سرما و پس از پایان آن است. البته در صورت لزوم، می توانید در طول فصل سرما نیز سیستم گرمایش از کف را هواگیری کنید.
سوال متداول
- هر چند وقت یکبار باید سیستم گرمایش از کف را هواگیری کنیم؟
بهتر است سیستم گرمایش از کف را حداقل سالانه دو بار، یک بار قبل از شروع فصل سرما و یک بار پس از پایان فصل سرما هواگیری کنید. همچنین اگر متوجه افت عملکرد گرمایش، افزایش مصرف انرژی یا صدای غیرعادی در لولهها شدید، نیاز به هواگیری مجدد وجود دارد.
- اگر بعد از هواگیری باز هم سیستم گرمایش از کف درست کار نکند، چه باید کرد؟
اگر بعد از هواگیری همچنان افت فشار، گرم نشدن یکنواخت کف یا صدای غیرعادی در سیستم وجود داشت، ممکن است مشکل از رسوب گرفتگی لولهها، نشتی در سیستم یا تنظیم نبودن فشار پکیج باشد. در این شرایط بهتر است با یک متخصص یا تکنسین پکیج ایران رادیاتور مشورت کنید.
- آیا هواگیری سیستم گرمایش از کف با رادیاتورها تفاوت دارد؟
بله، در رادیاتورها هواگیری از طریق شیر مخصوص روی هر رادیاتور انجام میشود، اما در سیستم گرمایش از کف این کار از طریق شیرهای مخصوص در انتهای لولههای گرمایش از کف صورت میگیرد. علاوه بر این، فرایند هواگیری گرمایش از کف طولانیتر است و باید تا خروج کامل حبابهای هوا از سیستم ادامه یابد.