بهترین داروها برای درمان زگیل تناسلی مردان

بهترین دارو برای از بین بردن زگیل تناسلی مردان
()

زگیل تناسلی مردان یک بیماری عفونی شایع و مقاربتی است که به‌صورت زوائد گوشتی کوچک در نواحی تناسلی و اطراف آن ظاهر می‌شود. این بیماری ناشی از ضعف سیستم ایمنی بدن است و با رعایت بهداشت، مصرف ویتامین‌ها (مانند ویتامین‌های A، C، D، E و B12) و واکسیناسیون قابل پیشگیری است. برای درمان، روش‌هایی مانند استفاده از داروهایی شامل پودوفیلین، پودوفیلوکس، اسیدهای بی‌کلرواستیک و تری‌کلرواستیک، کرم ایمی‌کیمود، اینترفرون (تزریقی و موضعی)، و ژل گیاهی سینکاتچینز وجود دارد. این داروها با تقویت سیستم ایمنی یا تخریب مستقیم بافت زگیل، اغلب در مدت چند هفته اثرگذارند و نوع درمان به شدت بیماری و توصیه پزشک بستگی دارد.

نام دارونحوه مصرفمدت زمان درمانویژگی‌ها
پودوفیلینمالیدن محلول توسط پزشک یا پرستار به مدت 2 تا 4 ساعت و سپس شستشو4 تا 6 هفتهتحریک پوست موقت
پودوفیلوکس (کوندیلوکس)مالیدن ژل یا محلول دو بار در روز به مدت 3 روز متوالی و 4 روز توقف4 دوره درمانیحساسیت موقت پوست
اسید بی کلرواستیک و اسید تری کلرواستیکمالیدن هر هفته یک بار4 تا 6 هفتهدرمان مؤثر و سریع
ایمی کیمودمالیدن کرم سه روز در هفته و شستشو پس از 6 تا 10 ساعت16 هفتهتحریک سیستم ایمنی
اینترفرونتزریقی یا ژل موضعی طبق دستور پزشکچند هفته متوالیتأثیر بیشتر ژل موضعی
سینکاتچینزمالیدن ژل سه بار در روز16 هفتهآنتی‌اکسیدان، تقویت سیستم ایمنی

زگیل تناسلی مردان یکی از بیماری های مقاربتی شایع در مردان است. که بنا به دلایل مختلف نظیر عدم رعایت نکات بهداشتی، ضعف مصرف ایمنی و عدم رفع کمبود ویتامین های بدن در سال های اخیر میزان آن افزایش یافته است. این بیماری از نوع عفونی بوده و به شکل زائده های گوشتی کوچک هم رنگ پوست یا صورتی رنگ نمایان می شود. این زوائد گوشتی در ناحیه بیرونی آلت تناسلی، مقعد، مجرای ادراری، کشاله ران و اطراف بیضه نمایان می شود و مشکلاتی را برای فرد ایجاد می کند.

همچنین ابتلای کودکان به بیماری های مزمن و ویروسی از جمله معضلاتی است که والدین با آن روبرو هستند. البته این مشکل اغلب خود را در ماه های سرد سال و شروع مدارس، مهد کودک ها و پیش دبستانی ها نشان می دهد. تحقیقات و بررسی های به عمل آمده نشان داده که دلیل اصلی مبتلا شدن کودکان به بیماری های ویروسی نظیر آنفولانزا، ضعف سیستم ایمنی بدن آنهاست. که این مشکل مهم و اساسی صرفاً با رعایت نکات و دستورالعمل های بهداشتی و همچنین مصرف شربت های خارجی برای تقویت سیستم ایمنی بدن برطرف می گردد.

 

البته در سال های اخیر با توجه به پیشرفت تکنولوژی و فناوری در حوزه پزشکی، علاوه بر درمان زگیل تناسلی با لیزر، داروهای مختلفی با تأثیر سریع برای درمان این بیماری عفونی و شایع تولید شده است. که برخی از بهترین آنها به شرح زیر عبارت است از:

  • پودوفیلین
  • پودوفیلوکس (کوندیلوکس)
  • اسید بی کلرواستیک و اسید تری کلرواستیک
  • ایمی کیمود
  • اینترفرون
  • سینکاتچینز

در ادامه به معرفی هر یک از این داروهای درمان زگیل تناسلی در درمان و ویژگی های آنها می پردازیم. تا راحت تر بتوانید براساس نوع، شدت و میزان ابتلا به زگیل تناسلی، مناسب ترین دارو را انتخاب کرده و مورد استفاده قرار دهید.

نکته قابل توجه اینکه؛ یکی از دلایل اصلی و شایع ابتلا به بیماری زگیل تناسلی، ضعف سیستم ایمنی بدن است. که با مصرف ویتامین ب 12، ویتامین A و D و کاروتنوئیدها، ویتامین C، ویتامین E و پلی ‌فنول ‌ها می توانید بدن خود را در مقابل هرگونه بیماری عفونی از این قبیل مقاوم ساخته و خطر ابتلا به زگیل تناسلی را به حداقل میزان ممکن برسانید. ضمن اینکه انجام واکسیناسیون در برابر زگیل تنلسلی خود یک روش متداول و مرسوم در کشورهای پیشرفته جهان است و تا حد زیادی از ابتلا به این بیماری پیشگیری می کند.

پودوفیلین

طبق گفته سایت dermnetnz.org:

Podophyllotoxin is an antibiotic. It works by preventing the division and replication of viral wart cells. Eventually, all the wart cells die and new healthy cells grow in their place.

پودوفیلین یک آنتی بیوتیک است. با جلوگیری از تقسیم و تکثیر سلول های زگیل ویروسی عمل می کند. در نهایت، تمام سلول های زگیل می میرند و سلول های سالم جدید به جای آنها رشد می کنند.

پودوفیلین یکی از بهترین دارو برای از بین بردن زگیل تناسلی مردان می باشد و در وهله اول به مبارزه با بافت زگیل می پردازد. این دارو به صورت یک محلول بوده و پزشک معالج یا پرستار، این دارو را با سواب به طور مستقیم روی زگیل ها می مالد. پس از آن باید محلول پودوفیلین به مدت 2 تا 4 ساعت روی نواحی دارای زگیل تناسلی بماند. پس از آن می توانید این نواحی را به صورت کامل بشویید.

توجه داشته باشید که براساس شدت و میزان زگیل های تناسلی استفاده از این دارو باید به مدت 4 الی 6 هفته ادامه یابد. لازم به ذکر است که استفاده از این دارو موجب تحریک پوست و ضعیف شدن آن در نواحی درمانی می شود. پس از این بابت نگرانی نداشته باشید و پس از مدت کوتاهی این عارضه نیز برطرف می گردد.

پودوفیلین

پودوفیلوکس (کوندیلوکس)

داروی پودوفیلوکس نیز از جمله بهترین داروها برای از بین بدرن زگیل تناسلی مردان می باشد و علاوه بر مراجعه به پزشک، خودتان نیز می توانید از آن استفاده کنید. بدین صورت یا یک سواب پنبه ای، ژل یا محلول پودوفیلوکس دو بار در شبانه روز آن هم به مدت سه روز متوالی روی نواحی دارای زگیل تناسلی بمالید. پس از آن تا چهار روز از هیچ دارو و روش درمانی برای از بین بردن زگیل ها استفاده نکنید. این کار را چهار مرتبه انجام دهید تا شاهد از بین رفتن زگیل ها باشید.

مصرف پودوفیلوکس نیز عارضه خاصی ندارد و مشابه پودفیلین صرفاً پوست نواحی درمان شده دارای زگیل تناسلی را حساس می کند. که شدت و میزان آن براساس نوع پوست افراد و حساسیت های پوستی آنان متفاوت خواهد بود.

پودوفیلوکس (کوندیلوکس)

اسید بی کلرواستیک و اسید تری کلرواستیک

 

این دو نوع اسید نیز از داروهای مؤثر برای از بین بردن زگیل تناسلی در مردان هستند و تأثیر بسزایی در درمان این بیماری دارد. نحوه مصرف اسید بی کلرواستیک و اسید تری کلرواستیک نیز بدین نحو می باشد که هر هفته یک بار آن هم به مدت 4 تا 6 هفته متوالی باید روی نواحی مبتلا به زگیل تناسلی مالیده شود. این دو نوع اسید به عنوان بهترین دارو برای از بین بردن زگیل تناسلی مردان را می توانید از داروخانه های معتبر تهیه نموده و مورد استفاده قرار دهید.

اسید بی کلرواستیک و اسید تری کلرواستیک

ایمی کیمود

 

ایمی کیمود با نام تجاری برخلاف سایر داروهای معرفی شده به صورت کرم می باشد و سیستم ایمنی بدن را برای رهایی از شر زگیل های تناسلی تحریک می کند. برای درمان زگیل ها با استفاده از کرم ایمی کیمود، مقداری از آن را روی زگیل ها بمالید، پس از گذشته 6 الی 10 ساعت، نواحی حاوی کرم را بشویید. از این کرم باید سه روز در هفته و آن هم 16 هفته موالی استفاده نمایند. تا پس از اتمام این دوره درمانی شاهد از بین رفتن کامل زگیل های تناسلی باشید.

ایمی کیمود

اینترفرون

اینترفرون از جمله داروهای معروف و مؤثر برای درمان زگیل تناسلی است، که به دو صورت تزریقی و ژل موضعی در بازار موجود می باشد. تحقیقات و بررسی های به عمل آمده درباره این دارو نشان داده که نوع ژل موضعی آن تأثیر بیشتری دارد و استفاده منظم و مستمر از آن در طول چند هفته متوالی موجب از بین رفتن زگیل های تناسلی خواهد شد. البته نحوه مصرف این ژل براساس نوع، میزان و شدت زگیل های تناسلی متفاوت می باشد و باید براساس دستورالعمل پزشک معالج و طبق تجویز وی مصرف شود.

اینترفرون

سینکاتچینز

سینکاتچینز یکی داروهای گیاهی است و با داشتن خاصیت آنتی اکسیدانی موجب تقویت سیستم ایمنی بدن می شود. این دارو را بدون تجویز پزشک نیز می توانید مصرف کنید. نحوه مصرف سینکاتچینز نیز بدین صورت است که مقداری از ژل را باید سه بار در روز و آن هم برای 16 هفته متوالی روی نواحی حاوی زگیل تناسلی بمالید.

سینکاتچینز

این داروی گیاهی و مؤثر تحت عنوان بهترین دارو برای از بین بردن زگیل تناسلی مردان در ابتدا به مبارزه با عوامل عفونت زا می پردازد و ریشه های درگیری با آن را نابود می کند. تحقیقات و بررسی های به عمل آمده درباره کیفیت و تأثیر این دارو نیز نشان داده که بیش از 90 درصد موارد استفاده از آن موجب بهبود بیماران شده و شما نیز می توانید با خیال آسوده از آن استفاده کنید.

 

سوالات متداول

  • زگیل تناسلی چیست؟

زگیل تناسلی نوعی بیماری مقاربتی عفونی است که به صورت زوائد گوشتی کوچک به رنگ پوست یا صورتی ظاهر می‌شود. این زوائد معمولاً در ناحیه تناسلی، مقعد، کشاله ران و اطراف بیضه ایجاد می‌شوند.

  • علت ابتلا به زگیل تناسلی چیست؟

علت اصلی ابتلا ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) است. ضعف سیستم ایمنی، عدم رعایت بهداشت و کمبود ویتامین‌های بدن نیز می‌تواند خطر ابتلا را افزایش دهد.

  • چگونه می‌توان از زگیل تناسلی پیشگیری کرد؟

رعایت بهداشت فردی
تقویت سیستم ایمنی با مصرف ویتامین‌هایی مانند ویتامین A، D، B12، C، و E
استفاده از واکسن HPV
داشتن رابطه جنسی ایمن و استفاده از کاندوم

  • بهترین روش‌های درمان زگیل تناسلی چیست؟

درمان با داروهایی مانند پودوفیلین، پودوفیلوکس، اسیدهای بی‌کلرواستیک و تری‌کلرواستیک، ایمی کیمود، اینترفرون، و سینکاتچینز
لیزر درمانی
کرایوتراپی (فریز کردن زگیل‌ها)

  • داروی پودوفیلین چیست و چگونه مصرف می‌شود؟

پودوفیلین محلولی است که مستقیماً روی زگیل‌ها مالیده می‌شود و بافت آن‌ها را از بین می‌برد. پس از 2 تا 4 ساعت، ناحیه باید شسته شود. درمان معمولاً 4 تا 6 هفته ادامه دارد.

نظر شما درباره این محتوا چیه؟

میانگین نظرات / 5. تعداد نظردهی:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *