غرفه سازی تتریس چیست؟

غرفه سازی تتریس
()
مفهوم غرفه سازی تتریسشباهت به بازی تتریس، استفاده از قطعات پیش ساخته، نصب سریع با اتصالات مخصوص، مقاوم و مستحکم
مزایای غرفه سازی تتریسساخت سریع، نصب آسان، هزینه کم، تنوع در طرح و رنگ و ابعاد، نورپردازی دلخواه، ایمنی بالا، سازگار با محیط زیست
مراحل طراحی و اجرای غرفه تتریسارزیابی فضا، پیاده‌سازی کف، مونتاژ قطعات، اتصالات الکترونیکی، دکوراسیون داخلی
استانداردها و قوانیناستفاده بهینه از فضا، تطابق طراحی با نوع کسب و کار، عدم استفاده از مصالح ساختمانی، صرفه‌جویی در انرژی
کاربردهای غرفه تتریسنمایشگاه‌های تجاری، رویدادهای فرهنگی و هنری، فضاهای آموزشی، فروشگاه‌های موقت
سوالات متداولاستفاده از پروژکتورها بجای هالوژن، عدم استفاده از مصالح ساختمانی، کاربرد در نمایشگاه‌های مختلف

 

 

تا چه حد با سازه های نمایشگاهی و غرفه سازی آشنایی دارید؟ آیا می دانید چه روش هایی برای ساخت غرفه در کوتاه ترین زمان وجود دارد؟ به نظر شما غرفه سازی به روش تتریس چیست و چه ویژگی هایی دارد؟ با توجه به افزایش چشمگیر برگزاری نمایشگاه های مختلف در سراسر کشور آشنایی با روش ها و تکنیک های نوین غرفه سازی خالی از لطف نیست و می تواند کمک شایانی با صاحبان نمایشگاه در زمینه های گوناگون داشته باشد. در حال حاضر غرفه سازی تتریس به لحاظ داشتن ساختار زیبا و مزایای منحصر به فرد یکی از رایج ترین و محبوب ترین روش ها برای ساخت غرفه های نمایشگاهی در کشور محسوب می شود و به همین سبب در ادامه قصد داریم به معرفی این روش غرفه سازی، مزایا و نحوه ساخت آن بپردازیم.

غرفه سازی تتریس چیست؟

در زبان فارسی تتریس یعنی خانه سازی، البته تتریس یک بازی ویدئویی است، که در آن بازیکنان مهره ها و قطعات را در کنار یکدیگر قرار داده و سازه موردنظرشان را می سازند. از آنجایی که ساخت غرفه به روش تتریس نیز شباهت زیادی به این بازی دارد، این نام را به خود اختصاص داده و شاهد افزایش استفاده از آن در نمایشگاه های سراسر کشور هستیم. معمولاً برای ساخت غرفه به روش تتریس از ام دی اف استفاده می شود و ضمن داشتن طرح و رنگ متنوع می توانید ظاهر نمایشگاه را به صورت دلخواه در بیاورید. البته اگر بخواهیم به صورت تخصصی به بررسی مفهوم غرفه سازی تتریس بپردازیم، باید بگوییم که غرفه سازی تتریس سازه ای است که به وسیله قطعات پیش ساخته شده و کاملاً مشابه ساخته می شود. برای نصب قطعات در این نوع سازه نمایشگاهی از اتصالات مخصوص استفاده می شود و به لحاظ استفاده از قطعات از پیش ساخته شده، سرعت نصب و اجرای بالایی دارند. بدین ترتیب اگر می خواهید در کوتاه ترین زمان یک سازه نمایشگاهی مستحکم و مقاوم داشته باشید، غرفه تتریس یکی از بهترین گزینه ها خواهد بود.

در واقع باید گفت که غرفه سازی تتریس به واسطه داشتن ویژگی ها و مزایای بارز و منحصر به فرد مورد استقبال گسترده از سوی صاحبان کسب و کارهای مختلف قرار گرفته و اغلب در نمایشگاه ها شاهد استفاده از آن هستیم. لازم به ذکر است که استحکام و مقاومت بالای این سازه نمایشگاهی حاصل به کارگیری اصول مهندسی بوده و ضمن استفاده از کابل های برق تو کار یک فضای کاملاً استاندارد را به برگزار کنندگان انواع نمایشگاه در سطوح مختلف ارائه می نماید.

غرفه سازی تتریس چیست؟

فواید غرفه سازی به روش تتریس

ساخت غرفه های نمایشگاهی به روش تتریس فواید زیادی را برای برگزار کنندگان نمایشگاه و همچنین بازدید کنندگان به همراه دارد. بدین منظور در ادامه به بعضی از مهمترین فواید غرفه سازی تتریس در نمایشگاه ها اشاره می کنیم:

  • ساخت انواع غرفه در کوتاه ترین زمان ممکن
  • نصب سریع و آسان قطعات و کاهش هزینه های اضافی
  • تنوع در طرح و رنگ و امکان پیاده سازی انواع نمایشگاه با دیزاین دلخواه
  • نداشتن محدودیت از نظر پیاده سازی و قابلیت طراحی اصولی
  • قیمت مقرون به صرفه نسبت به سایر روش های ساخت و اجرای سازه های نمایشگاهی
  • امکان ساخت انواع غرفه در ابعاد و متراژ بالا بدون محدودیت
  • امکان نورپردازی دلخواه و تو کار متناسب با نیاز متقاضی
  • پنهان کردن بخش های اضافی و ارائه یک محیط تمیز به صاحبان غرفه ها
  • استحکام و مقاومت بسیار بالا نسبت به سایر سازه های نمایشگاهی
  • ایمنی بالا، عدم وجود آلودگی زیست محیطی و سازگار با طبیعت
  • امکان استفاده از طرح ها و المان های مختلف نظیر پنجره در ساخت غرفه

طراحی غرفه نمایشگاهی با تتریس چه مزایایی دارد؟

همان طور که می دانید در نمایشگاه ها اغلب افرادی موفق هستند که غرفه آنها بتواند بازدید کننده بیشتری را به سمت خود جلب کرد. در واقع هرچه طراحی غرفه و قرارگیری محصولات و خدمات بهتر باشد، به نسبت مخاطب بیشتر جذب حضور و بازدید از غرفه می شود. در این خصوص طراحی غرفه نمایشگاهی با تتریس به دلیل داشتن‌ رنگ ‌های متنوع و طراحی بسیار جذاب می تواند نظر تعداد زیادی از مراجعین را جلب کند. در واقع باید بگوییم غرفه سازی تتریس تأثیرگذاری مطلوبی بر روی تفکر، احساسات و علایق مخاطبین داشته و قطعاً آنها را به سمت غرفه شما می کشاند. از طرف دیگر ضمن داشتن یک طراحی منحصر به فرد در غرفه، با تعیین یک شعار برای برندتان، موجب ارتقاء آن شوید. به لحاظ اینکه با داشتن یک شعار خاص و متفاوت، ارتقاء برندتان را مشاهده خواهید کرد و از همه مهمتر تأثیر چشمگیری بر روی نظر مخاطبان دارد.

 

علاوه بر این دو مزیت بارز، شما با طراحی و اجرای یک غرفه خاص و چشم نواز، مهارت و خلاقیت خود را به بازدید کنندگان نشان می دهید و این مزیت می تواند شما را برای معرفی محصولات، کالا و خدمات تان به جامعه هدف یاری نماید. تعامل و گفتگو نیز در سازه های نمایشگاهی تتریس به نسبت بهتر از سایر سازه های نمایشگاهی بوده و یک ارتباط مؤثر و قوی را جهت جذب حداکثر بازدید کننده برایتان به ارمغان می آورد.

مزایای طراحی غرفه نمایشگاهی با تتریس

مراحل طراحی و اجرای غرفه نمایشگاهی تتریس

 

اجرای غرفه نمایشگاهی تتریس نیز مانند سایر سازه ها مراحل خاص خود را دارد و توسط افراد با تجربه و متخصص در این زمینه انجام می شود. به طور کلی مراحل اصلی طراحی و اجرای غرفه سازی تتریس به شرح زیر عبارتست از:

  • در مرحله اول مساحت فضا و طراحی سازه تتریس مورد ارزیابی و بررسی قرار می گیرد. بدین صورت که ابتدا فضای غرفه به چند بخش تقسیم می شود. تا براساس نوع محصول، کالا یا خدمات و همچنین جامعه هدف بتوان حداکثر بهره وری را از فضای غرفه داشت.
  • در مرحله دوم پیاده سازی کف غرفه تتریس انجام می گردد. معمولاً برای پیاده سازی و اجرای کف غرفه های نمایشگاهیی تتریس از موکت استفاده می شود. البته بنا به نیاز و درخواست مشتری و همچنین محقق بودن شرایط، اجرای سایر روش ها نظیر پارکت برای پیاده سازی کف غرفه میسر خواهد بود.
  • در مرحله سوم زمان مونتاژ سازه نمایشگاهی تتریس فرا می رسد. در این مرحله تمامی قطعات و تجهیزات سازه از جمله تایل ‌ها و ماژول‌ های سازه توسط پیچ و… به یکدیگر متصل می گردد.
  • در مرحله چهارم نیز اتصالات الکترونیکی غرفه از قبیل نورپردازی، سیستم برق رسانی، کلید و پریز و … انجام می شود. با توجه به اینکه نورپردازی و جلوه های نوری تأثیر چشمگیری روی نظر و توجه مخاطبان دارد، از طراحان و مجریان غرفه سازی تتریس بخواهید که روی بخش و دکوراسیون داخلی دقت و تمرکز بالایی به خرج دهند و از بهترین روش ها و تکنیک های نورپردازی و دکوراسیون استفاده کنند.
  • در مرحله پنجم یا مرحله پایانی نیز دکوراسیون داخلی و لوازم و تجهیزات درون غرفه تتریس انجام می شود و ضمن استفاده از طرح های خاص و المان های منحصر به فرد می توان نظر اکثریت بازدید کنندگان را جلب کرد.

استانداردها و قوانین ساخت غرفه به روش تتریس

غرفه سازی تتریس مانند هر سازه دیگر از قوانین و استانداردهای خاصی پیروی می کند. بنابراین اگر می خواهید یک غرفه تتریس استاندارد و اصولی داشته باشید، به قوانین زیر توجه نموده و غرفه تتریس را براساس آن بسازید.

 

 

  • هنگام طراحی و اجرای غرفه نمایشگاهی تتریس می بایست از کل مساحت به بهترین نحو استفاده شود. در واقع ابتدا باید با مدنظر قرار دادن ابعاد موجود، سازه نمایشگاهی را به گونه ای بنا کرد، گه هیچگونه فضای پرتی نداشته باشید و همه چیز در معرض دید عموم قرار بگیرد.
  • طراحی غرفه، رنگ و شکل قطعات سازه باید حتماً متناسب با نوع کسب و کار، زمینه فعالیت، محصول و خدمات باشد. رعایت این قانون مهم تأثیر بسزایی در جلب نظر بازدید کنندگان دارد و بازدهی بالایی به دنبال خواهد داشت.
  • در ساخت و اجرای سازه نمایشگاهی تتریس به هیچ عنوان نباید از مصالح ساختمانی نظیر سیمان و گچ استفاده کرد.
  • برای صرفه جویی در هزینه ها از تجهیزات الکترونیکی مقرون به صرفه و لامپ های کم مصرف استفاده شود.
  • حتی الامکان به صورت صحیح و استاندارد از کف ‌پوش ‌ها، ترکیب رنگ ‌ها و دیوار پوش ‌ها استفاده شود. به لحاظ اینکه این کار موجب ارتقاء برند کسب ‌و کار و جذب حداکثری بازدید کنندگان می گردد.

قوانین ساخت غرفه به روش تتریس

سخن آخر

 با توجه به تمامی مطالب ارائه شده می توان این گونه جمع بندی کرد که غرفه سازی تتریس یکی از بهترین روش ها برای طراحی و اجرای سازه های نمایشگاهی است. اصلاً مهم نیست که در چه زمینه فعالیت دارید یا جامعه هدف محصول، کالا و خدمات شما چه قشری هستند. تنها کافیست با طراحی و اجرای این سازه، خود را در دل مخاطبان جا کنید و نظر اکثریت آنها را به دست بیاورید. البته با توجه به اینکه طراحی و اجرای سازه نمایشگاهی تتریس یک کار تخصصی است، پیشنهاد می کنیم این کار را به شرکت ها و مؤسسات مجری اجرای این سازه بسپارید. تا با استفاده از روش های نوین و مدنظر قرار دادن استانداردها و قوانین سازه تتریس، بهترین غرفه ها را برای شما طراحی نموده و اجرا کنند.

سوالات متداول

  • 1- برق کاری و اجرای سیستم های الکترونیکی در غرفه سازی تتریس به چه صورت است؟

در غرفه سازی تتریس سیستم برق کاری بدین صورت خواهد بود که استفاده از پروژکتور ها بیشتر مورد استفاده خواهد بود و کمتر از هالوژن استفاده می کنند. اصلاً شاید بتوان این گونه گفت که در غرفه سازی با تتریس استفاده از پروژکتورها قالب می باشد و استفاده از هالوژن در غرفه نمایشگاهی مرسوم نیست. چرا که فضای غرفه تتریس به صورت آلومینیوم می باشد و امکان بورس اوراق کردن ندارد و در صورتی که آن را سوراخ کنند، سازه از بین خواهد رفت. در حالی که پروژکتورها و نورپردازی می توانند جایگزین هالوژن ها باشند و نور بسیار خوبی را به غرفه نمایشگاهی هدیه کند. در غرفه سازی با تتریس شما می توانید از این خدمت بهره مند شده و به راحتی استفاده کنید.

  • 2- آیا در ساخت غرفه های نمایشگاهی تتریس می توان از مصالح ساختمانی استفاده کرد؟

خیر، با توجه به استانداردها و قوانین وضع شده، استفاده از مصالح ساختمانی نظیر گچ و سیمان برای ساخت و اجرای سازه های نمایشگاهی تتریس امکان پذیر نیست.

  • 3- غرفه سازی تتریس چه کاربردهایی دارد؟

به طور معمول از سازه های نمایشگاهی تتریس برای مواردی از جمله نمایشگاه های تجاری، رویدادهای فرهنگی و هنری، فضاهای آموزشی و فروشگاه های موقت استفاده می شود.

نظر شما درباره این محتوا چیه؟

میانگین نظرات / 5. تعداد نظردهی:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *